Ieder Team een Trainer MHC Wijchen: Ricoh Document Center Nijmegen

 

BREAKING NEWS: Ieder team een trainer @MHC Wijchen

Ricoh Document Centre Nijmegen doet mee aan het unieke Ieder Team een Trainer concept van HockeyWerkt. Met dit unieke concept faciliteert RDC Nijmegen een professionele trainer voor de jongste jeugd die niet alleen training geeft maar ook andere trainers van MCH Wijchen opleidt. Hiermee garandeert het bedrijf de kwaliteit en het plezier die de kinderen beleven aan hockey.

Ricoh Document Center Nijmegen doet mee aan dit unieke concept omdat het als expert op het gebied van IT & Document Solutions als geen ander weet hoe coaching, kwaliteit en plezier samen kunnen gaan. De dagelijkse stroom aan e-mails, digitale informatie en offline documenten binnen uw organisatie geordend krijgen (en houden) is namelijk geen kinderspel. RDC Nijmegen is gespecialiseerd in het stroomlijnen van juist deze informatiestromen. Zo weet u zeker dat er geen schakel wordt vergeten.

Mocht u interesse hebben in contact met RDC Nijmegen stuur dan een berichtje naar info@hockeywerkt.nl zodat wij u in contact kunnen brengen met RDC Nijmegen. Ook kunt u meer informatie vinden op de website: www.rdcnijmegen.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.