IEDER TEAM EEN TRAINER: VAN GENT FORKLIFT PARTS NIJMEGEN

Van Gent Forklift Parts gaat voor kwaliteit op MHC Wijchen.

Van Gent Forklift Parts gaat samen met HockeyWerkt de uitdaging aan om de kwaliteit van de jongste jeugd op MHC Wijchen te garanderen. Het bedrijf doet mee aan het Ieder Team een Trainer concept en voorziet de club hiermee van een professionele trainer. Deze trainer zorgt er niet alleen voor dat de jeugd beter wordt, maar leidt ook clubtrainers op.

Van Gent Forklift Parts Nijmegen weet als een van de grootste wereldwijde leveranciers van heftruckonderdelen als geen ander hoe belangrijk service en kwaliteit is. Concessies hieraan doen is geen optie. Van Gent Forklift Parts levert hun onderdelen dan ook in meer dan 160 landen wereldwijd.

Wilt u meer weten of gebruik maken van de diensten van Van Gent Forklift Parts? Stuur dan een berichtje naar info@hockeywerkt.nl zodat wij u in contact kunnen brengen of kijk op www.vangentbv.com voor meer informatie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.