Bedrijven

WIJ GELOVEN IN HOCKEYMARKETING

Hockey, de sport waar wij en meer dan 250.000 actieve spelers helemaal gek van zijn. Naast het maken van plezier, het gezond bewegen en het ontstaan van nieuwe vriendschappen leert hockey ons veel over samenwerken, discipline en ambities waarmaken.

Hockey kent een sterk clubgehalte met een grote schare aan trouwe volgers. Hockey is dan ook één van de weinige sporten die de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt. Meer dan 70% van de top van het Nederlandse bedrijfsleven speelt zelf hockey of is bekend met hockey. Door deze grote betrokkenheid komt het Business-to-Business effect beter tot zijn recht. Daarnaast heeft hockey ook een sociaal karakter; er nemen meerdere gezins- leden deel aan deze sport.

Kortom, hockey is voor uw bedrijf een ideale tool om uw marketing of verkoopdoelstellingen te behalen. HockeyWerkt helpt u hiermee graag en biedt een pallet van uitgebreide marketing- mogelijkheden aan waarbij u volledig wordt ontzorgt.Ons team van marketeers, conceptontwikkelaars, designers, foto- en videoproducers staat voor u klaar om ook uw bedrijf te helpen om te winnen.

Wanneer u een samenwerking aangaat met HockeyWerkt middels een van de marketing- partnerships, faciliteert u automatisch een of meerdere trainers voor de jongste jeugd bij een van de aangesloten verenigingen. Daarbij bent u niet alleen maatschappelijk verantwoord bezig maar bent u ook zeer betekenisvol voor de vereniging.

 

Wij snappen dat u nu geïnteresseerd bent! Download hier snel de marketingbrochure of neem contact op met Stijn Kleijngeld via stijn.kleijngeld@hockeywerkt.nl of bel naar 073-7113713.
Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw vereniging, graag volledig uitschrijven (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Ik ben geen robot

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.