Bedrijven

Adverteren en Banneren op HockeyWerkt.nl

Als u op zoek bent naar mogelijkheden om te adverteren in een brede sportieve markt, dan biedt HockeyWerkt.nl u die mogelijkheid. De website HockeyWerkt.nl heeft een groot bereik en is bestemd voor een breed publiek. Zowel ouders, het bedrijfsleven, hockeyverenigingen als ook sportliefhebbers bezoeken onze website.

 

Naam verbinden aan HockeyWerkt.nl en haar activiteiten

Voor al onze hockeygerelateerde activiteiten zoeken wij bedrijven die hun naam willen verbinden aan een of meerdere van deze onderdelen. Denk daarbij aan de gewenste doelgroep en wat u hiermee wil bereiken! HockeyWerkt.nl gaat graag met u op zoek naar deze mogelijkheden, waarbij wij uit gaan van een win-win situatie.

 

Vacatures plaatsen bij HockeyWerkt.nl 

HockeyWerkt.nl biedt dezelfde service en kwaliteit als elk ander uitzendbureau. Wat ons echter zo uniek maakt is onze verbindende factor. Wij verbinden u niet alleen met een mogelijk nieuwe collega, maar hebben ook de mogelijkheid om u te laten participeren op sociaal-maatschappelijk gebied. Bij iedere vacature die u bij ons plaatst, schenken wij een deel van de netto opbrengst aan uw favoriete hockey(sport)vereniging.

 

Supporter en of Partner van HockeyWerkt.nl worden

Hoe breder het fundament, hoe steviger de sport. Samen sporten is leuk en goed voor iedereen. Hockey is verbindend. Een mooie sport met een groot netwerk er omheen waar we meer gebruik van moeten én kunnen maken. Zo kunt u bij ons partner of supporter worden. Daarvoor krijgt u in ieder geval een tweetal netwerkborrels met alle supporters en een tweede borrel waar u als supporter twee introducés mee mag nemen.