Hockeycoördinator Huren

Coördinatie

Wij van HockeyWerkt begrijpen als geen ander dat het voor u als vereniging soms lastig is om het overzicht op de velden te kunnen behouden.

U bent daarbij afhankelijk van (vrijwillige) trainers die allen erg hun best doen maar wel vaak een eigen pad volgen. Om alles rond trainingen en wedstrijden in goede banen te kunnen leiden biedt HockeyWerkt de mogelijkheid om gebruik te maken van coördinatoren. Deze coördinatoren kunnen u als vereniging veel werk uit handen nemen.

De coördinatoren zullen als eerste aanspreekpunt gelden voor uw trainers, zorgen voor de juiste oefenstof, nemen de verantwoordelijkheid voor de materialen en kunnen eventueel ingezet worden om samen met uw technisch kader beleid uit te zetten. Voor onze coördinatoren staat daarbij plezier en het enthousiasmeren van uw leden voorop. Maar ook het verbeteren van het niveau op allerlei gebieden wordt daarin zeker niet vergeten, dit voor zowel de hogere (selectie)teams als voor breedtesport teams.

Natuurlijk is het mogelijk om samen met een van onze coördinatoren doelstellingen te bepalen en een gericht plan uit te zetten. Wij leveren dan ook graag maatwerk op iedere vereniging. Om aan al uw wensen te voldoen komen wij graag met u in contact via het onderstaand formulier. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Ik ben geen robot