HW Hockeyboys

HW Hockeyboys

Speciaal voor jongens tussen de 8 en 12 jaar wordt er op SCHC de HockeyWerkt (HW) Hockeyboys georganiseerd. De HW Hockeyboys is voor jongens die nog twijfelen welke sport ze nu echt leuk vinden. We zien vaak dat jongens van deze leeftijd nog een switch maken tussen verschillende (team)sporten. Ons doel is deze jongens kennis laten maken met de hockeysport en ze te binden aan de hockeyvereniging.

Het maakt niet uit of je weinig of veel ervaring hebt met de hockeysport, de trainingen sluiten aan op elk niveau. En een professionele trainer zorgt ervoor dat iedereen tijdens de training alles uit zichzelf kan halen.

Dus ben je een jongen tussen de 8 en 12 jaar en twijfel je nog welke sport je echt leuk vindt? Dan is de HW Hockeyboys wellicht iets voor jou!

Trainingsdagen

September – December 2018

 

16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november en 25 november

 

Geen training ivm. vakantie/feestdagen

 

Zondag 21 oktober 2018 (herfstvakantie)
Inhaaltraining Zondag 2 december 2018
(indien noodzakelijk, anders geen training)
Kosten €100,00 euro voor 10 trainingen
Locatie Kees Boekelaan 1, 3723 BA Bilthoven

De HW Hockeyboys trainingen zullen alleen plaatsvinden als er minimaal 5 kinderen zijn ingeschreven. 

Inschrijfformulier
Kies de juiste dag en tijd
Heeft uw kind al eerder meegedaan met de HW hockeyboys?
De Hockeyboy zal op basis van leeftijd en/of eerdere deelnames in een groepje worden ingedeeld. Hij mag aangeven bij wie hij in het groepje wil (maximaal 1 vriendje).
Let op dat je het goede IBAN nummer achterlaat! Achttiencijferig: Bijvoorbeeld: NL08 INGB 1234 5678 12.
Lees hier de algemene voorwaarden.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.