HW Zaalhockey

HW Zaalhockey

 

Krijg jij geen genoeg van hockey, of ben jij met jouw team in de winterperiode op zoek naar wat extra zaaluurtjes? Hockeywerkt biedt jullie een fantastische kans.

 

In de wintermaanden biedt Hockeywerkt zaalhockeytrainingen aan in verschillende regio’s in midden en zuid Nederland voor al haar doelgroepen. De trainingen worden gegeven door professionele hockeytrainers die uw kind heel graag beter willen maken! Hierbij staat plezier en ontwikkelen voorop. Deze reeks van trainingen staan vaak in het teken van een speciaal en kindvriendelijk thema. Wij bieden de mogelijkheid om zowel individueel als in teamverband in te schrijven. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het schema van uw kind.

Naast individueel inschrijven is het ook mogelijk om per team in te schrijven.

Stuur hiervoor een mail naar info@hockeywerkt.nl of bel naar 073-7113713. We nemen z.s.m. contact met u op. U ontvangt per 10 ingeschreven personen 10% korting op de totaalprijs.

Klik op de zaal waarop u zich wilt inschrijven:

Het is ook mogelijk voor clubs of individuele teams om een zaaltrainer te huren. Wilt u hier meer over weten? Mail naar info@hockeywerkt.nl of bel naar 073-7113713.