Onze Club: M.H.C. Heesch

Het is weer tijd om een club in de spotlights te plaatsen. Deze week presenteren wij in onze HockeyBlog MHC Heesch als “Onze Club”! 

 

Over Onze Club:

De Mixed Hockeyclub Heesch is op 4 september 1985 opgericht. De plannen van Piet Hein Gerrits, de eerste voorzitter van de hockeyclub, werden hiermee gerealiseerd. Met een groep enthousiaste mensen werd er veel werk verzet en op 10 en 11 september van dat jaar werden de eerste competitiewedstrijden in Heesch gespeeld.

Het eerste jaar telde Heesch 63 leden, een ledenaantal waar nu om ‘gelachen’ wordt. Met een ledenaantal van ruim 450 is de club inmiddels een behoorlijke vereniging geworden. Ondanks dat Heesch omringd is door verschillende hockeyverenigingen manifesteert het zich meer dan goed tussen de rest. Heesch is een hockeyclub, waar het gezellig is om tijdens en rondom de wedstrijden te zijn. Het bestuur wil duidelijkheid bieden aan haar leden. Zij, en ook de commissies, moeten benaderbaar zijn en blijven. Kortom: dé club waar je een fijne pot kunt hockeyen en jij je ook thuis voelt.

Zowel het Eerste Heren team als het Eerste Dames team spelen de wedstrijden in de 4e klasse. Dames 1 bezit momenteel de 2e plaats en gaat voor promotie! Wij wensen alle teams veel succes!

Samenwerking tussen HockeyWerkt en MHC Heesch:

HockeyWerkt en Heesch werken al erg lang samen. HockeyWerkt levert al sinds 2015 trainers die inzetbaar zijn van breedteteams tot aan de toplijnen van de club. HockeyWerkt hoopt met de enthousiaste trainers, Isabelle, Pieter, Stijn, Moniek en Flore bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Heesch.

Bezoekadres:

Schoonstraat 99b
5384 AM Heesch

Aantal velden:

Heesch heeft 2 velden tot haar beschikking, 1 semi-waterveld en 1 zandveld.

Clubkleuren:

Het clubtenue bestaat uit een gele polo, donkerblauwe kousen en een donkerblauwe broek/rok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.