Onze Club: HC Eindhoven

Het is weer tijd om een club in de spotlights te plaatsen. Deze week presenteren wij in onze HockeyBlog HC Eindhoven als “Onze Club”! 

 

Over Onze Club

De stad heeft als bijnaam ‘de Lichtstad’, we weten natuurlijk allemaal over welke stad we het hebben! Eindhoven! In de hoofdstad van het zuiden is deze week Onze Club gelegen, HC Eindhoven. HC Eindhoven is nog een jonge vereniging aangezien ze in 2000 pas ontstaan zijn uit eerder fusies. De club is ontstaan vanuit HC Racing en PSV Tegenbosch. Al met al heeft de club een historie van meer dan 100 jaar!

HC Eindhoven heeft een ledenaantal van meer dan 1000 leden! Samen met al deze leden heeft de club onlangs haar 100 jarig jubileum gevierd. De club is al jaren een warm thuis voor haar leden en bomvol gezelligheid. Zo organiseert de club vaak hele gezellige feestjes waar jong en oud betrokken bij is. Maar vergis je niet HC Eindhoven heeft ook grote ambities voor haar toplijnen, zo hoopt de club dat het eerste mannen team richting de top kan gaan.

HC Eindhoven heeft 18 seniorenteams in de competitie spelen. Het Eerste Herenteam speelt zijn wedstrijden in de 2e klassen en het Eerste Damesteam speelt haar wedstrijden in de overgangs klasse.

Samenwerking tussen HockeyWerkt en HC Eindhoven

HockeyWerkt werkt al een flinke poos samen met HC Eindhoven. HockeyWerkt levert ervaren trainers die inzetbaar zijn van kabouterhockey tot aan de toplijnen van de club. HockeyWerkt hoopt met de enthousiaste trainers, Sebastian, Hugo en Eline bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van HC Eindhoven. Samen willen we ervoor zorgen dat HC Eindhoven zich gaat ontwikkelen tot een nóg mooiere club!

Bezoekadres:

Marathonloop 5,
5602 BG Eindhoven

Aantal velden:

HC Eindhoven heeft 4 velden. Dit is 1 waterveld en 4 zandvelden.

Clubkleuren:

Het clubtenue bestaat uit een paars shirt met groene strepen t-erop. Gecombineerd met een zwarte broek en de sokken zijn paars met groene strepen.

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.