MHC Rosmalen

MHC Rosmalen

Onze club

De missie van MHC Rosmalen is om zo veel mogelijk mensen kwalitatie te verenigen rondom de hockeysport om hiermee invulling te geven aan de spotieve, sociale en maatschappelijke behoefte

Bij MHC Rosmalen voelt iedereen zich thuis. Dat komt omdat we een hechte familieclub zijn waar iedereen van harte welkom is. Samen zorgen we voor een positieve sfeer. We gaan sportief, gelijkwaardig en respectvol met elkaar om en helpen elkaar als dat nodig is. Want veel handen maken licht werk. Ook kennen we een open en eerlijke cultuur.

We hebben als club de ambitie om onze leden zo goed mogelijk te faciliteren. Met deskundig opgeleide trainers, enthousiaste coaches en betrokken vrijwilligers, maar ook met vijf mooie velden en ons geheel vernieuwde clubhuis als huiskamer. Natuurlijk met de hulp van onze business club. Zo maken we op een financieel verantwoorde manier mogelijk dat zoveel mogelijk leden met plezier kunnen hockeyen op hun eigen niveau. Van prestatiehockeyer tot recreatiesporter, binnen één vereniging.

Bij MHC Rosmalen kom jij altijd thuis, voel jij je altijd thuis en speel je altijd thuis. Als de club wat aan je vraagt, geef jij altijd thuis. Zo kunnen we samen de gezonde ambities van onze familieclub waarmaken.


Samenwerking tussen HockeyWerkt en MHC Rosmalen

HockeyWerkt werkt sinds het seizoen 2013/2014 samen met MHC Rosmalen. Dit seizoen staat onze trainer Christijn Feijen fanatiek training te geven op de donderdagen.

Bezoekadres

Sportpark Maliskamp
Jos de Letterlaan 13
5248 NX Rosmalen

 

Aantal velden

De club beschikt 5 kunstgrasvelden, 2 hiervan zijn watervelden

 

De clubkleuren

De clubkleding van MHC Rosmalen bestaat uit een licht- met donkerblauw shirt, donkerblauwe broek/rok en tot slot oranje kousen.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.