Begeleiding

 

 

Naast het aanbieden van professionele trainers, denkt HockeyWerkt ook graag mee op het gebied van begeleiding rondom trainingen, wedstrijden en algemene zaken rondom de club. Zo biedt HockeyWerkt coördinatoren en technisch managers, die op allerlei gebieden kunnen worden ingezet en veel werk uit handen kunnen nemen.

 

Zo zijn de coördinatoren het eerste aanspreekpunt van trainers, personeel en vrijwilligers. Ze zorgen voor de juiste oefenstof en nemen verantwoordelijkheid voor de materialen. De technisch managers van HockeyWerkt kunnen op hun beurt weer worden ingezet om het technisch beleid (mee) uit te zetten. Samen bepalen we doelstellingen en maken gerichte plannen om deze te realiseren, waarbij er alles wordt gedaan om iedere hockeyvereniging, elk team en iedere speler naar een hoger niveau te tillen.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om als vereniging onderdeel uit te maken van het unieke Ieder Team een Trainer-programma van HockeyWerkt, waarbij professionele trainers vanuit het bedrijfsleven worden gefinancierd, zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht bij leden van de vereniging, en er kansen ontstaan voor nieuwe sponsoringsovereenkomsten. HockeyWerkt denkt actief mee met verenigingen over hoe de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen, om zo iedere dag weer optimaal van dienst te kunnen zijn.