BREEDTESPORTMARKETING

 

Meer plezier brengen in het Nederlandse hockeylandschap, zo luidt de missie van HockeyWerkt. Door niet te focussen op topsport maar juist op de breedtesport komen plezier en oprechte aandacht centraal te staan. HockeyWerkt zet zich al jaren in om hockey voor iedereen leuk te maken. Maar wij denken dat het nog beter kan!
 

Vind jij dit een belangrijke missie en wil jij hier een steentje aan bijdragen? Dan kunnen wij samen deze problemen tackelen door middel van breedtesportmarketing! Het HockeyWerkt breedtesport marketingbureau helpt bedrijven aan extra zichtbaarheid binnen de breedtesport. breedtesportmarketing! Het HockeyWerkt breedtesport marketingbureau helpt bedrijven aan extra zichtbaarheid binnen de breedtesport.
 

Samen meer plezier brengen in het Nederlandse hockeylandschap?

Marketingstrategie op maat

 

Hockey leent zich als de ideale tool om marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen en meer zichtbaarheid te creëren in de breedtesport. HockeyWerkt richt met sportmarketing op de breedte omdat die net zoveel aandacht verdiend als de topsport. Een enthousiast team van marketeers, conceptontwikkelaars, designers, fotografen en videoproducers, staat klaar om direct aan de slag te gaan!
 

HockeyWerkt heeft een uniek concept ontwikkeld: Ieder Team Een Trainer. Dit betekent dat wanneer een bedrijf een samenwerking aangaat met HockeyWerkt, de onderneming automatisch een bijdragen levert aan de breedtesport.

Aangesloten partners

 

Justlease Partner
Van Zelst