Business

Een marketingstrategie op maat

Hockey is een van de weinige teamsporten met een nog groeiend aantal leden, en daarmee de ideale tool om marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen. HockeyWerkt helpt hierbij en biedt uitgebreide marketingmogelijkheden, waarbij het bedrijf volledig wordt ontzorgd. Ons team van marketeers, conceptontwikkelaars, designers, fotografen en videoproducers, staat klaar om direct aan de slag te gaan!

Wanneer een bedrijf een samenwerking aangaat met HockeyWerkt, faciliteert de desbetreffende onderneming automatisch in een of meerdere trainers. Dit gebeurt door middel van het unieke Ieder Team Een Trainer-programma, waardoor een bedrijf niet alleen maatschappelijk betrokken is, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan verenigingen en hockey in het algemeen.

Door het grote bereik binnen de hockeywereld, biedt HockeyWerkt uitstekende mogelijkheden om de zichtbaarheid van bedrijven te vergroten. Via op maat gemaakte plannen gaat HockeyWerkt graag voor u aan de slag!

Om zowel vereniging als bedrijf goed van dienst te kunnen zijn, kan Hockey Marketing de doorslag geven. De doelgroepen die verenigingen bereiken zijn namelijk erg interessant en HockeyWerkt zorgt daarbij voor de creatieve exposure.

Wanneer een bedrijf een samenwerking met HockeyWerkt aangaat, faciliteert de onderneming ook in een of meerdere trainers voor de aangesloten hockeyverenigingen. Hierdoor krijgt ieder team training van een professionele trainer!