Coaching

Coaching

Wilt u als vereniging stappen maken en het niveau van teams en individuele spelers omhoog brengen? Wij van HockeyWerkt kunnen u hierbij helpen! Naast het verzorgen van opgeleide trainers kunnen wij ook uw huidige trainers voorzien van bijscholing. Dit zogenoemde “Train de trainer” programma is er op gericht om uw trainers op allerlei gebieden ondersteuning te geven. Hierdoor zal zowel het niveau van de trainingen als uiteindelijk de individuele speler omhoog gaan. Dit geldt zowel voor de trainers van hogere (selectie)teams als voor de breedtesportteams.

Dit “Train de trainers” programma wordt door gediplomeerde en ervaren trainers gegeven die zowel een hockey -als opleidingsachtergrond hebben. Daarbij kunt u denken aan trainers met bijvoorbeeld een ALO diploma. Op tactisch, technisch, fysiek en methodisch niveau, zij helpen uw vereniging een volgende stap te maken.

HockeyWerkt levert graag maatwerk aan iedere hockeyvereniging. Om aan al uw wensen te voldoen komen wij graag met u in contact via het onderstaand formulier. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw vereniging, graag volledig uitschrijven (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Ik ben geen robot

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.