Hockeyclubs

Helmond, Noord-Brabant
Beuningen, Gelderland
Rijnvliet, Utrecht
Maassluis, Zuid-Holland
Reeuwijk, Zuid-Holland
Wijchen, Gelderland
Montfoort, Utrecht
Nijkerk, Gelderland
Breda, Noord-Brabant
Reeuwijk, Zuid-Holland

HockeyWerkt CampsDag enthousiaste hockeyers! Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil jij niet stilzitten in de zomer- en herfstvakantie? Haal dan nu je hockeystick en hockeyschoenen uit de kast en meld je aan voor één van de volgende supergave hockeykampen! Bij zo’n hockey kamp krijg je de leukste hockeyonderdelen van onze enthousiaste top trainers waarbij een combinatie van plezier, spel en je hockeyontwikkeling voorop staat. Kortom, geweldige hockey trainingen op de hockeykampen van HockeyWerkt.De hockeykampen zijn voor alle leeftijden die wij onderverdelen in verschillende leeftijdscategorieën


  • - 6 tot en met 9 jaar (E6/F jeugd)
  • - 10 tot en met 12 jaar (E8/D jeugd)
  • - 13 tot en met 15 jaar (C/B jeugd)

Ben jij na dit berichtje net zo enthousiast geworden als wij zijn?
Meld je dan snel aan want Vol = Vol.

Locaties en Data

Zomervakantie
Muiderberg 12-13-14 juli
Maarn 19-20-21 juli
Rijnvliet 19-20-21 juli
Hopbel 26-27-28 juli
Helmond 26-27-28 juli

Herfstvakantie
Reeuwijk Bodegraven 18-19-20 oktober
MHC Beuningen 25-26-27 oktober
Prijzen


  • Voor 1 dag: €59,95
  • Voor 2 dagen: €114,95
  • Voor 3 dagen: €159,95Schrijf je kind snel in voor de HockeyWerkt hockeykampen want vol = vol! Bij de onderstaande clubs vinden de hockeykampen plaats. Mocht je meerdere dagen willen deelnemen aan de hockeykampen, dan is het mogelijk om je kind nog eens in te schrijven op de club.
Indeling, niveau en tijden

De hele dag zal in het teken staan van plezier met uitdagende oefeningen en opdrachten. Alles gericht op het uitdagen van de kinderen en technieken volgens het Athletic Skill Model. Wij zullen de deelnemers onderverdelen tijdens de hockeyonderdelen in verschillende groepen zodat iedereen met zijn of haar leeftijdsgenootje en op zijn of haar eigen niveau samen kunnen hockeyen.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het hockeykamp, dan kunt u ons altijd bellen of mailen naar: 073-7113713 / info@hockeywerkt.nl.