Petitie: My club goes pink

 

HockeyWerkt lanceert het eerste roze hockeyveld in Nederland! Maar welke club krijgt dit roze hockeyveld? De club die percentueel de meeste stemmen ontvangt in verhouding met leden.... GOES PINK!

 

Wat kan je winnen?

Naast het roze hockeyveld voor jouw hockeyclub zijn er ook prijzen die jij zelf kunt winnen! Samen met onze partners hebben we een te gekke lijst waar jij uit kunt kiezen. Maandag 19 april weet jij of je één van deze te gekke prijzen hebt gewonnen. Dus vul het formulier in en wie weet val jij wel in de prijzen.

 

Voorwaarden petitie*

De winnaar van het roze hockeyveld wordt procentueel bepaald aan de hand van het aantal ingevulde petities en het aantal leden van jouw hockeyclub. Hierdoor maken zelfs de kleinste hockeyclubs in Nederland kans op dit roze hockeyveld. In deze petitie vul je je hockeyclub, naam, e-mail en kanaal in waarvan jij HockeyWerkt kent. Wanneer je de petitie hebt ingevuld en verstuurd krijg je een bevestiging via de mail, via die mail krijg je ook te horen of je in de prijzen bent gevallen.

 

*Jouw gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van deze winactie waarvoor jij je hebt opgegeven.

 

Extra

Zorg dat onderstaande afbeelding zoveel mogelijk wordt gedeeld zodat jouw hockeyclub meer kans maakt op het roze hockeyveld. Door het te delen op je eigen sociale media is het zichtbaar voor iedereen!

    Kies de club waar jij het volgende roze hockeyveld zou willen zien.

    GROTE WIN WIN WIN ACTIES!

    Voor- en achternaam

    E-mailadres

    Op welke kanalen volg jij HockeyWerkt