Sportbox Utrecht Zaaltrainingen

Zaalhockey

Het zaalhockeyseizoen staat weer voor de deur. Wij van HockeyWerkt verzorgen ieder seizoen weer de leukste en leerzaamste zaalhockeytrainingen. Wij vinden het belangrijk dat ook in de winterperiode kinderen zichzelf kunnen blijven ontwikkelen op hockeygebied. Wij hebben de ‘Sportbox’ zaal beschikbaar in Utrecht waar wij Kabouterzaalhockey training geven, speciaal voor jonge kids van 3,5 t/m 6 jaar die voor het eerste kennismaken met hockey. Ook organiseren wij de HW Masters in de zaal, speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 15 jaar die nog beter willen worden aan de hand van leuke en leerzame techniektrainingen. Schrijf jezelf of je team hieronder in.

Locatie:
The Sport Box
CAB-Rondom 90, 3534 BE Utrecht

Prijs: 10 trainingen voor €125,-
Inclusief gratis shirt

Inschrijven
Vul hier in of u een individuele speler inschrijft of een team. Schrijf u een team in? Dan hoeft u 'Roepnaam Kind', 'Jongen/meisje' en 'Geboortedatum' niet in te vullen.
Indien je een team inschrijft
Indien je een speler inschrijft
Indien je een team inschrijft
Indien je een speler inschrijft
Bij welke hockeyclub is uw zoon/dochter lid?
Kies het tijdstip dat u wil deelnemen? (maximaal 10 kinderen per tijdstip)
Let op dat je het goede IBAN nummer achterlaat! Achttiencijferig, bijvoorbeeld: NL08 INGB 1234 5678 12.
Lees hier de algemene voorwaarden.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.