TrainenWerkt Pinoké

Inschrijven – Pinoké

Wist jij dat netwerken en sporten een ideale combinatie is bij Pinoké?

Bij TrainenWerkt kan het! Kom hockeyen met je bedrijf of schrijf je individueel in en kom op een sportieve manier in contact met nieuwe mensen en bedrijven.

Onder professionele begeleiding wordt wekelijks op een fanatieke manier getraind waarbij het sportplezier natuurlijk voorop staat. TrainenWerkt is er voor iedereen en er wordt rekening gehouden met alle niveaus; van beginner tot de ervaren hockeyer. Meedoen kan individueel of samen met je collega’s.

Natuurlijk volgt na inspanning ontspanning en daarom staat er na afloop van iedere training een heerlijke maaltijd voor je klaar in het clubhuis. De uitgelezen mogelijkheid om nieuwe contacten aan te leggen.

Dus wil jij samen met je collega’s of individueel gaan hockeyen en tegelijkertijd ook nog eens kunnen netwerken? Schrijf je dan snel in voor  TrainenWerkt bij Pinoké. Inschrijven kan voor  6 trainingen. Ook kan er per enkele training worden ingeschreven.

Waar: Hockeyclub Pinoké, Nieuwe Kalfjeslaan 23-25 Amstelveen
Wanneer: Er wordt getraind op maandagavond, aanvang: 19:00 uur.
Data: De trainingen voor de winterstop vinden plaats op:
– 3, 10, 24, 31 Oktober
– 7, 14, 21 , 28  November De trainingen na de winterstop zijn nog nader te bepalen.
Prijzen: – 8 Trainingen (voor of na winterstop) voor €105,-. Leden Pinoké €65,-
– 16 Trainingen (gehele seizoen) voor €165,-. Leden Pinoké €110,-
– Enkele training €15,-. Leden €10,-
Maaltijd: Maaltijd inclusief drankje €10,-

Inschrijfformulier
Geef aan of u wel of geen lid bent van AMHC Pinoké.
Na elke training is er een mogelijkheid om voor € 10,00 per persoon, per week, een warme en vers gemaakte pasta maaltijd en drankje te krijgen.
Bent u in het bezit van een hockeystick?
Maak hieronder de keuze of u wil betalen via een automatische incasso of dat u graag een factuur van ons ontvangt. Wanneer u kiest voor de optie \'Factuur\' vul dan bij Naam rekeninghouder en IBAN Banknummer n.v.t. in.
Let op dat je het goede IBAN nummer achterlaat! Achttien cijferig: Bijvoorbeeld: NL08 INGB 1234 5678 12.
Lees hier de algemene voorwaarden

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.