Wij zijn HockeyWerkt

Wat doet HockeyWerkt

HockeyWerkt is een sportbedrijf dat actief is op ruim 50 hockeyverenigingen. Wekelijks versterken wij deze hockeyverenigingen met 200 professionele trainers en begeleiden we ook nog eens meer dan 500 jeugdtrainers. Daarnaast organiseren we eigen activiteiten zoals Kabouterhockey, de HW Hockeyschool, Hockeyboys en Zaalhockey. Door te focussen op kwaliteit, plezier en vernieuwing zorgt HockeyWerkt dat hockeyverenigingen in tegenstelling tot veel andere sporten kunnen blijven groeien en iedereen meer plezier beleefd aan de hockeysport. Daarnaast verbinden wij door het unieke Ieder Team Een Trainer concept bedrijven met de hockeysport. Hiermee verzorgen wij op maat gemaakte activaties tussen vereniging en bedrijf. Met deze vorm van hockeymarketing kan zowel vereniging als bedrijf blijven groeien.

Hockeyverenigingen

HockeyWerkt is actief op ruim 50 hockeyverenigingen, het zij met een hockeyactiviteit, een of meerdere trainers of trainerscoördinatoren. Mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen dan horen wij het graag!

Trainers

HockeyWerkt begeleid wekelijks meer dan 500 jeugdtrainers. HockeyWerkt heeft op heel veel hockeyverenigingen professionele trainers die begeleiding bieden aan de trainers van de betreffende hockeyverenigingen. Daarnaast zijn er ook trainerscoördinatoren die deze jeugdtrainers begeleiden en de trainingsdagen tot een succes maken.

Direct Bereik

HockeyWerkt heeft een direct bereik van 5000 leden per week.  De exposure van HockeyWerkt op de verscheidene hockeyverenigingen is groot. Dit komt door het groot aantal aangesloten hockeyverenigingen, de trainers en coördinatoren van HockeyWerkt en haar activiteiten.

Waarom

Met onze producten & diensten wordt de kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en PLEZIER verhoogd, We stimuleren alle mensen om het hockey leuker te gaan vinden, tot slot komen wij ook nog met formules waardoor het plezier betaalbaar blijft of wordt voor de hockeyverenigingen.

Ontmoet het team

 “A customer is the most important visitor on our premises. He is not dependent on us. We are dependent on him. He is not an interruption in our work. He is the purpose of it. He is not an outsider in our business. He is part of it. We are not doing him a favor by serving him. He is doing us a favor by giving us an opportunity to do so.”

Jeroen Lambooij

Manager Director

Gijs Boeren

Manager Operations

Bowie van der Schoot

Manager Operations

Hannah van Tartwijk

Manager Operations

Stijn Kleijngeld

Quality & Development Manager

Menno Streefland

Recruiter

Jordi Ernest

Accountmanager

Monika Potabi

Financial Controller

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.