TEAMWORK

Coördinator bij Hockeyclub Rijnvliet

''Talent wint wedstrijden maar teamwork en intelligentie wint kampioenschappen''

Coördinator
Coördinator

''Iedere dag vertrek ik lachend in de auto naar de vereniging'', laat Joep Arends weten. Joep is inmiddels X-jaar in dienst voor HockeyWerkt. Hij is begonnen als trainer en heeft zich omhoog gewerkt tot coördinator. Dagelijks is Joep in de weer met de hockeytalenten van de toekomst. Naast zijn drukke baan op het hockeyveld is Joep bijna klaar met zijn studie Psychologie.

Joep Arends werkt als coördinator namens HockeyWerkt bij hockeyclub Rijnvliet. In dit artikel neemt Joep ons mee in zijn dagelijkse werkzaamheden op en rond de vereniging. Joep is verantwoordelijk voor alle activiteiten bij hockeyclub Rijnvliet. Hij is het aanspreekpunt voor ouders, trainers en het bestuur van de vereniging.

Het geheim van een glimlach!

De werkdag beginnen op de club tussen lachende kinderen geeft Jeroen dagelijkse een boost aan energie. Het koffiezetapparaat thuis draaide vroeger overuren maar sinds hij werkt bij HockeyWerkt drinkt Jeroen geen koffie meer. ''Lachende kinderen zorgen voor een bom aan energie, hoe meer glimlachen ik zie hoe meer energie ik krijg. De dagelijkse dosis energie zorgt ervoor dat ik nog harder ga werken voor het volgende succes''.

Coördinator

Van mijn hobby, mijn werk gemaakt!

Het klinkt misschien cliché maar van je hobby je werk maken is voor Joep een feit geworden. Waar Joep als kleine jongen met een hockeystick zijn hobby ontdekte, is hij tegenwoordig dagelijks bezig met deze hobby. Iedere dag staat voor Joep in het teken van hockey, van het kijken van wedstrijden tot het maken van trainingen. Het begeleiden van trainers en spelers sluit goed aan bij Joep zijn studie, naast zijn fantastische baan is Joep bezig met een studie psychologie. ''Mijn lesmateriaal dagelijks in praktijk brengen geeft een heerlijk gevoel. Regelmatig kom ik situatie's tegen die ik tijdens mijn studie kan bespreken en waar ik veel van kan leren. Ook de theorie op school kan ik dagelijks in praktijk toepassen''.

Benieuwd naar de mogelijkheden als coördinator? Lijkt het jou fantastisch om de spil binnen een vereniging te worden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.