HockeyWerkt Hockeyscholen

Plezier, aandacht en ontwikkeling centraal!

Welkom bij de HockeyWerkt Hockeyscholen – waar techniek en plezier samenkomen voor een onvergetelijke hockeyervaring!

Waarom HockeyWerkt Hockeyscholen?

Bij HockeyWerkt geloven we in de kracht van aandacht en plezier. Onze wekelijkse techniektrainingen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat elke speler, ongeacht zijn niveau, de aandacht krijgt die hij verdient en succesbelevingen ervaart. Deze aanpak, gecombineerd met een flinke dosis plezier, zorgt ervoor dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Techniektraining: verfijn je vaardigheden en til je spel naar een hoger niveau met onze speciale techniektrainingen.

Persoonlijke aandacht: met onze enthousiaste trainers aan je zijde weet je dat je altijd de begeleiding en ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Plezier: lachen, spelen en genieten staan centraal in elke training.

Ontwikkeling: onze benadering van aandacht en plezier zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn eigen tempo en op de beste manier kan ontwikkelen. 

HockeyWerkt organiseert wekelijkse trainingen met professionele train(st)ers waarbij er aandacht is voor technische ontwikkeling en plezier maken! Tijdens deze trainingen focussen we op coole vaardigheden en oefeningen toegespitst op het spelen op watervelden en verbeteren van je techniek.  

Ben je klaar om je hockey skills naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd veel plezier te hebben? Meld je dan nu aan voor de HockeyWerkt Hockeyscholen en we zien elkaar snel!

MHC Heesch

Ben jij een vereniging, school of wil je vragen naar de mogelijkheden van ons sportaanbod? Neem contact op.