Hockeywerkt kampen

HockeyWerkt KampenDag enthousiaste hockeyers! Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en wil jij niet stilzitten in de zomer- en herfstvakantie? Haal dan nu je hockeystick en hockeyschoenen uit de kast en meld je aan voor één van de volgende supergave hockeykampen! Bij zo’n hockeykamp krijg je de leukste hockeyonderdelen van onze enthousiaste toptrainers waarbij een combinatie van plezier, spel en je hockeyontwikkeling voorop staat. Kortom, geweldige hockey trainingen op de hockeykampen van HockeyWerkt.Elke dag zal beginnen met een kick-off om 9:00 uur en om 16:00 uur zijn we klaar met de afsluiting van de dag.De hockeykampen zijn voor jongste jeugd t/m C-jeugd die wij onderverdelen in verschillende leeftijdscategorieën:


  • - 3- en 6-tallen
  • - 8-tallen en D-jeugd
  • - D-jeugd en C-jeugd

Ben jij na dit berichtje net zo enthousiast geworden als wij zijn?
Meld je dan snel aan want vol = vol.

Hockeyclubs

Wijchen, Gelderland
Rijnvliet, Utrecht
Muiderberg, Noord-Holland
Reeuwijk, Zuid-Holland
Maarn, Utrecht
MHC_Maarn
Beuningen, Gelderland
MHCB-logo
Rosmalen, Noord-Brabant
Nijkerk, Gelderland
Breda, Noord-Brabant
HC_Breda
Helmond, Noord-Brabant

Locaties en Data

Kerstvakantie
Rijnvliet 27, 28 & 29 december
Wijchen 27, 28 & 29 december
Prijzen


  • Voor 1 dag: €59,95
  • Voor 2 dagen: €114,95
  • Voor 3 dagen: €159,95Schrijf je kind snel in voor de HockeyWerkt hockeykampen want vol = vol! Bij de bovenstaande clubs vinden de hockeykampen plaats. Mocht je meerdere dagen willen deelnemen aan de hockeykampen, dan is het mogelijk om je kind nog eens in te schrijven op de club.
Indeling, niveau en tijden

De hele dag zal in het teken staan van plezier met uitdagende oefeningen en opdrachten. Alles gericht op het uitdagen van de kinderen en technieken volgens het Athletic Skill Model. Wij zullen de deelnemers tijdens de hockeyonderdelen onderverdelen in verschillende groepen, zodat iedereen met zijn of haar leeftijdsgenootje en op zijn of haar eigen niveau samen kunnen hockeyen. De dag zal beginnen met een kick-off om 9:00 en de afsluiting zal om 16:00 zijn.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het hockeykamp, dan kunt u ons altijd bellen of mailen naar: 073-7113713 / info@hockeywerkt.nl.