Stage lopen bij HockeyWerkt

Op zoek naar een uitdagende stage in een jong, enthousiast en sportief team? Dan is HockeyWerkt jouw perfecte stagebedrijf! Wij zijn op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen voor zowel onderzoeks- als meewerkstages.

Jouw stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die hard willen werken en veel willen leren binnen de verschillende takken van ons sportbedrijf. Wij bieden dan ook verschillende stagemogelijkheden op allerlei niveaus. Denk aan coaching, communicatie, evenementen, sportkunde, (sport)marketing, grafisch, HR en finance. Daarnaast kun jij je stage ook combineren met training geven op het hockeyveld. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Stage lopen bij HockeyWerkt betekent denken in kansen en mogelijkheden, je eigen plannen kunnen uitvoeren en vooral ook dat geen dag hetzelfde is!

Over HockeyWerkt

HockeyWerkt staat voor plezier, aandacht en ontwikkeling. Wij hebben passie voor hockey en bieden ondersteuning en ontzorging aan verenigingen, op en buiten het veld. Aan de hand van professionele trainers, kwalitatief en op maat gemaakte trainingen voor iedere speler en ieder team is HockeyWerkt in de spil in het oplossen van het verenigingsprobleem, het verbeteren van het Nederlandse hockeylandschap en daarmee het vergroten van het plezier in hockey!

Stagiaire worden!

Vul je gegevens in zodat wij met jou in contact kunnen komen!

Wat breng je mee?

Jij bent perfect als stagiair bij HockeyWerkt als je:

• Goed kan samenwerken met verschillende mensen;

• Ontzettend energiek en enthousiast bent;

• Het te gek vindt om in de hockeywereld aan de slag te gaan. 

Wat biedt HockeyWerkt

Wanneer jij stage komt lopen bij HockeyWerkt kun je rekenen op:

• Een uitdagende stage met veel ruimte voor initiatief;

• Volop afwisseling in je werk;

• Persoonlijke begeleiding;

• Hybride werken;

• Stagevergoeding in overleg;

• Doorgroeimogelijkheden. 

Klinkt dit als jouw ideale stage? 

Mail dan je CV en motivatie naar gijs.boeren@hockeywerkt.nl of bel naar 073-7113713

Stage lopen in 's Hertogenbosch

Wij zijn gevestigd in het mooie ’s Hertogenbosch. We werken hard, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Wij daag jij in de pauze uit voor een potje taffeltennis of werk je liever aan je dart skills? We beschikken zelfs over een eigen sportschool met de nieuwste apparatuur.

Naast het werk op kantoor is teambuilding ook erg belangrijk voor HockeyWerkt. Kom stage lopen en ervaar zelf onze leuke teamtrips en sportieve teamuitjes!

Wij werken samen met...