Het HockeyWerkt aanbod

Investeer in plezier, aandacht en ontwikkeling op jullie vereniging

HockeyWerkt staat voor plezier, aandacht en ontwikkeling. Samen met onze enthousiaste trainers, coördinatoren en overig personeel zetten wij ons in om deze kernwaarden op en rond de velden te realiseren en verenigingen naar een hoger niveau te tillen! Ben je op zoek naar trainers, leden of een kwaliteitsimpuls? HockeyWerkt heeft hierin de oplossing en biedt ondersteuning en ontzorging aan jouw vereniging. Bekijk al onze mogelijkheden!

Plezier

Het plezier van alle hockey(st)ers, trainers en alle betrokkenen is prioriteit nummer een!

Aandacht

Wij staan ervoor dat iedereen aandacht krijgt op en naast het veld. Hockey voor iedereen.

Ontwikkeling

Door middel van plezier en aandacht geloven wij ontwikkeling te kunnen realiseren bij alle hockeyers.

Trainers & training

HockeyWerkt beschikt over een gevarieerde trainerspoule met trainers van ieder niveau waardoor ieder team de mogelijkheid heeft om training te krijgen van een enthousiaste hockeytrainer, op het veld en in de zaal. Oprechte aandacht voor een team resulteert in plezier, ontwikkeling en behoud van leden. Dit levert niet alleen betere spelers op, maar draagt ook bij aan het algehele Nederlandse hockeyfundament! Ons doel is om iedere hockeyer van jong tot oud de kans te bieden plezier te hebben binnen de hockeysport en om zich te ontwikkelen op de juiste manier. 

HockeyWerkt Camps

HockeyWerkt organiseert hockeykampen voor kinderen die niet kunnen stoppen met hockeyen in de vakantie(s). Bij zo’n hockeykamp krijgen de kinderen de leukste hockeyonderdelen van onze enthousiaste trainers waarbij een combinatie van plezier, spel en hockeyontwikkeling centraal staat. HockeyWerkt regelt de trainers, inhoud, trainingsmaterialen en onderhoudt het contact met alle ouders.

Kabouterhockey

Speciaal voor kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar organiseert HockeyWerkt het Kabouterhockey om potentiële leden eerder te binden aan het hockeyen en de vereniging. Tijdens het Kabouterhockey maken kinderen spelenderwijs kennis met de hockeysport. In een vertrouwde omgeving leren zij de motorische beginselen onder leiding van een enthousiaste trainer. HockeyWerkt regelt de trainers, inhoud, trainingsmaterialen en onderhoudt het contact met alle ouders. Geen lid van een hockeyvereniging? Geen probleem, want ieder kind mag starten bij het Kabouterhockey!

Hockeyschool

Bij de HockeyWerkt hockeyscholen komen plezier en techniek samen voor een onvergetelijke hockeyervaring! Onze wekelijkse techniektrainingen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat elke speler ongeacht zijn niveau, de aandacht krijgt die hij verdient en succesbelevingen ervaart. Deze aanpak, gecombineerd met plezier, zorgt ervoor dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Vaak goed te combineren met bestaande trainingsschema’s voor extra aanbod op de vereniging voor de fanatiekelingen. 

Clinics

HockeyWerkt neemt alle materialen en enthousiaste trainers mee en zorgt voor een unieke ervaring. Alles op basis van specifieke doelgroep en vraagstuk!

Hockey Masterclass

Gemotiveerde en gediplomeerde trainers en coaches verzorgen een motiverende en inhoudelijke avond op de vereniging. Als kick-off van het nieuwe hockeyseizoen of op structurele basis biedt HockeyWerkt structuurgesprekken, coach-de-coach avonden of train-de-trainer avonden. 

Keepersschool

Het maakt niet uit of je net begint of al langer keept, onze keepersscholen zijn voor alle keepers die hun techniek willen verbeteren. Organiseer een keepersschool en ontdek hoe leuk keepen kan zijn bij HockeyWerkt!

Zaalhockey

HockeyWerkt is ook in de zaal actief! Zo verzorgen we ieder seizoen weer de leukste en leerzaamste zaalhockeytrainingen. Leer technieken en tactieken tijdens de op maat gemaakte trainingen van onze enthousiaste trainers. Ons doel is om met persoonlijke aandacht de zaalhockeyvaardigheden te verbeteren. 

Verenigingsondersteuner

HockeyWerkt heeft medewerkers in dienst die de vereniging kunnen ondersteunen als clubkadercoach, verenigingsmanager, clubcoördinator of technisch manager.

Sportpersoneel

HockeyWerkt organiseert een sportaanbod bij BSO-organisaties en scholen door het faciliteren van sportmedewerkers. De medewerker is verantwoordelijk voor het aanbieden van sportactiviteiten en het stimuleren van beweging bij de kinderen, daarbij is er aandacht voor de kwaliteitsborging en het overtuigen van de kinderen om mee te doen. De eventuele VOG-kosten zijn voor HockeyWerkt.

HC Nuth
HC NuthEsmeralda - Voorzitter technische commissie
Lees verder
Mijn/onze samenwerking met HockeyWerkt heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Jullie begrip, meedenkend met onze club, maar vooral de openheid en korte lijnen met jullie en professionele trainers zijn zeer kenmerkend voor jullie als organisatie.

HockeyWerkt heeft wekelijks contact met 50.000 hockeyers in heel Nederland! Daarnaast biedt HockeyWerkt ondersteuning en ontzorging aan verenigingen, op en buiten het veld!

TOGETHER WE SCORE!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor elkaar? Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen waar wij bij jullie vereniging mee kunnen helpen!

+31 (0)73 7113713

info@hockeywerkt.nl