Aanmelden Kabouterhockey

Inschrijven? Klik op jouw club en schrijf je in! 

Komt het kabouterhockey nog te vroeg voor jouw kind? Je kunt binnen 6 dagen na de eerste training kosteloos opzeggen en je geld terugkrijgen. Later in het seizoen kun je annuleren en betaal je alleen voor de al plaatsgevonden trainingen.
 
LET OP: Je kunt ook later in het seizoen nog aanmelden, de prijs zal dan aangepast worden naar het aantal lessen!

Meer informatie

Speciaal voor kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar organiseert HockeyWerkt het Kabouterhockey. Tijdens het Kabouterhockey maken kinderen spelenderwijs kennis met de hockeysport. Daarnaast is het ook een mooie manier om jonge kinderen in teamverband te laten sporten. Gedurende de trainingen staan spelen en bewegen, aangepast op het ontwikkelniveau van de kinderen, centraal.

 

Motorische ontwikkeling

Kabouterhockey sluit aan bij de doelstelling van de KNHB om op een jonge leeftijd bij te dragen aan de brede motorisch ontwikkeling door veelzijdig te bewegen. Net zoals Funkey (KNHB), omvat het Kabouterhockey grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey.

 

Veilig leerklimaat

Ook gaan ze aan de slag met onderwijsgerichte onderdelen, waar de beginselen van taal en ruimtelijke oriëntatie zijn verweven in onze oefenvormen. Dit alles zullen we stimuleren in een speelse sportomgeving waar plezier maken voorop staat.

 

Plezier maken

Ben je niet lid van een hockey(sport)vereniging? Geen probleem want ieder kind mag starten bij het Kabouterhockey! Daarnaast ontvangt elk kind bij deelname een speciaal HockeyWerkt t-shirt! Ook bieden wij de mogelijkheid om een hockeystick te lenen. Inschrijven? Klik op jouw club en schrijf je in!

Jeugd Fons Sport & Cultuur
 
Jeugd Fonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur is er voor kinderen die graag lid willen worden bij een sport- en/of cultuurvereniging, maar hier thuis geen geld voor is. Wij helpen deze gezinnen met een kleine portemonnee door het lesgeld te betalen. Zo krijgt ieder kind de kans om tóch mee te doen!

 

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur is landelijk actief. Wil jouw kindje graag
hockeyen, maar is het thuis financieel krap? Ga naar www.kieseenclub.nl of
neem contact met het Jeugdfonds Sport en Cultuur op! 

Funkey

Bijdragen aan een brede motorische ontwikkeling van jonge kinderen door veelzijdig bewegen. Dat heeft de KNHB zich in haar strategisch plan ten doel gesteld. In dit kader is het Funkey lespakket voor verenigingen ontwikkeld. Funkey omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Met als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen, waarbij verschillende vormen van hockey gebruikt worden.

 

Het Kabouterhockey/Funkey is voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een hockey(sport)vereniging!