Club Support

Passend personeel voor iedere vereniging

In tegenstelling tot veel andere verenigingssporten, neemt het aantal (actieve) hockeyleden nog jaarlijks toe. Ondanks deze groei, hebben veel Nederlandse hockeyverenigingen te maken met een tekort aan gekwalificeerd personeel en vrijwilligers. Zo zijn er zelfs teams die geen trainer hebben. Een gebrek aan coaching en coördinatie heeft negatieve gevolgen voor de kwaliteit op het veld en verminderd het plezier in hockey.

HockeyWerkt biedt de oplossing voor de onderbezetting in het technische kader en beschikt over een breed scala aan professionele en gekwalificeerde trainers, coördinatoren en overig personeel. Samen tillen we de deelnemende hockeyverenigingen naar een hoger niveau! En HockeyWerkt gaat verder. Door per vereniging in kaart te brengen waar de uitdagingen en kansen liggen, zorgen wij voor een op maat gemaakt plan om elke club optimaal te ondersteunen en te ontzorgen.

HockeyWerkt is dagelijks actief bij verenigingen door heel Nederland. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Om alles rondom trainingen en wedstrijden goed te laten verlopen, biedt HockeyWerkt de mogelijkheid om gebruik te maken van zijn begeleidingspersoneel. Zij kunnen veel werk uit handen nemen.

De trainerspoule van HockeyWerkt biedt ieder team de mogelijkheid om training te krijgen van een professionele trainer. HockeyWerkt levert maatwerk aan iedere hockeyvereniging en elk individueel team.

Geen stress over het betalen van personeel? HockeyWerkt biedt de mogelijk om de payrolling te regelen. Hierdoor wordt HockeyWerkt de juridische werkgever. En dat brengt meerdere voordelen met zich mee!

Ook op andere gebieden kan HockeyWerkt een passende oplossing bieden. Mede dankzij het uitgebreide netwerk, heeft HockeyWerkt de beschikking over een breed scala aan (overig) passend personeel.

Lgos Not Fond!