Hockey Marketing

 

 

 

Hockey is het ideale platform om marketing- en/of verkoopdoelstellingen te behalen, zeker gezien het gegeven dat hockey een van de weinige verenigingssporten met een nog groeiend aantal leden is. De doelgroepen die hockeyverenigingen aanspreken, kunnen erg interessant zijn voor bedrijven.

 

HockeyWerkt biedt hierbij graag de helpende hand middels uitgebreide marketingmogelijkheden, waarbij het bedrijf volledig wordt ontzorgd. Ons team van marketeers, conceptontwikkelaars, designers, fotografen en videoproducers staat te trappelen om aan de slag te gaan. HockyWerkt denkt mee en verzorgt op maat gemaakte marketingplannen en zorgt zodoende voor de juiste creatieve exposure en aandacht.

 

Daarnaast biedt een samenwerking met HockeyWerkt een mooie kans om bij te dragen aan het Nederlandse hockey. Wanneer een bedrijf in zee gaat met HockeyWerkt middels een van de marketingpartnerships, faciliteert de desbetreffende onderneming middels het unieke Ieder Team Een Trainer-programma automatisch in een of meerdere trainers, voor (jeugd)teams bij een van de aangesloten verenigingen. Want ondanks de toenemende ledenaantallen, hebben veel hockeyverenigingen te maken met een tekort aan (vrijwillig) personeel. En via dit programma is een bedrijf dus niet alleen maatschappelijk betrokken, maar ook zeer betekenisvol voor verenigingen en het hockey in het algemeen.