Ieder Team Een Trainer

 

 

Om ervoor te zorgen dat elk team en elke speler de professionele training kan krijgen die hij/zij verdient, heeft HockeyWerkt een uniek concept ontwikkeld: Ieder Team Een Trainer. Zo faciliteert HockeyWerkt enthousiaste en professionele trainers aan alle deelnemende verenigingen. Niet alleen gaat hierdoor het niveau van de trainingen omhoog, ook speelt het Ieder Team Een Trainer-programma een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van spelers en verenigingen.

 

Daarnaast verbindt het Ieder Team Een Trainer-programma het bedrijfsleven met de hockeysport. Doordat bedrijven/sponsoren de trainers financieren ontstaan er niet alleen mooie nieuwe samenwerkingsverbanden maar ook blijven de kosten voor verenigingsleden op nul. Daarnaast helpt HockeyWerkt de aangesloten partners met creatieve exposure en aandacht om zodoende de investering meer dan rendabel te maken.

 

 

Hoe werkt het?

 

Allereerst gaan we in gesprek met verenigingen om per club te ontdekken waar de problemen en kansen liggen. Wat volgt is een inventarisering van welke teams in aanmerking komen voor het ITET-programma. HockeyWerkt brengt in kaart hoeveel trainers er nodig zijn en zet dit om in een kostenplaatje.

 

Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste financier(s). HockeyWerkt gaat in gesprek met geïnteresseerden partijen en gezamenlijk worden de verwachtingen, behoeften en financiering omtrent exposure in kaart gebracht. Wanneer hierin alles helder is, wordt voor het desbetreffende bedrijf een op maat gemaakt marketing-communicatieplan ontwikkeld, dat in het teken staat van de verbinding tussen het bedrijf en de vereniging. Van drukwerk tot aandacht op onze website en van een bedrijfsfilm tot activaties op de vereniging. Waar sponsoring op regionaal niveau al vaak stopt bij een tas met shitjes, een bord langs het veld of het logo op een flyer, gaat HockeyWerkt verder! De zichtbaarheid, aandacht en goodwill leveren bedrijven een beter imago op, meer klanten en een nieuw netwerk!