Indoor HockeyMasters


Dag enthousiaste hockeyers (leeftijd 6 t/m 16 jaar), Wil jij graag tijdens de kerstvakantie blijven hockeyen, je zaalhockey techniek verbeteren en ben je tussen 6 - 16 jaar oud? Meld je dan aan voor HockeyMasters Indoor! Voor €90,- krijg 6 technische trainingen waar we jouw zaaltechniek gaan verbeteren. Met gevarieerde oefenstof en maximale uitdaging wordt jij de Indoor HockeyMaster. De trainingen zijn in kleine groepjes zodat we de richtlijnen van het RIVM goed na kunnen leven. We verdelen de groepen op leeftijd en op niveau zodat jij met plezier en techniek je hockeyskills kan ontwikkelen!. Er zijn 3 tijdstippen waarop jij je kan aanmelden en het vind plaats in Schutskamp 's-Hertogenbosch. Dus wil jij graag blijven hockeyen en een HockeyMaster worden? Meld je dan snel aan voor de technische trainingen, want Vol=Vol!

Tijdstippen, data en prijzen


Je kan de onderstaande tijdstippen kiezen, dit tijdstip geldt dan voor alle dagen.
   
Tijdstippen Datum Prijs
09.00-10.00 21-22-23 en 28-29-30 december €90,-
10.00-11.00 21-22-23 en 28-29-30 december €90,-
11.00-12.00 21-22-23 en 28-29-30 december €90,-


De Indoor HockeyMasters vind plaats in sportzaal Schutskamp aan De Eendenkooi 1, 5223KG te 's-Hertogenbosch.

Inschrijven

 

Schrijf je snel in voor de HockeyMasters Trainingen zodat jij geen dag hoef te missen.

Vol = Vol!

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over de zaalhockey, dan kunt u ons altijd bellen of mailen naar: 073-7113713 / info@hockeywerkt.nl.

HW Masters Indoor Schutskamp

Protocol Indoor HockeyMasters

Gelukkig kunnen wij de zaalhockey door laten gaan! Natuurlijk moeten wij ons aan een aantal regels houden. Het is belangrijk om dit te lezen en uw kind op de hoogte te stellen.

Belangrijke punten betreft de 1,5 meter

 

 • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Partijtjes spelen mag!
 • Het is belangrijk dat de kinderen en jongeren tot en met 17 jaar wel 1,5 meter afstand van de begeleiding houden. Dit is met de jongste jeugd niet altijd mogelijk omdat zij soms extra begeleiding nodig hebben.
 • De begeleiding houdt constant 1,5 meter afstand van elkaar. Dit geldt op en naast het veld.

Aankomst en vertrek

 

 • Het is gedurende het gehele zaalhockey niet toegestaan voor ouders en/of derden om op in de zaal te komen.
 • De kinderen mogen maximaal 15 minuten van tevoren het sportcomplex op en zij zullen ontvangen worden op een manier waarop 1,5 meter afstand goed te houden is.
 • Na de zaalhockey zullen de kinderen onder begeleiding van de trainers opgehaald worden bij de parkeerplaats. De kinderen dienen zich eerst af te melden.

Overige punten

 

 • De kinderen nemen een eigen bidon mee waar zij de gehele dag uit kunnen drinken.
 • Volg op het sportcomplex altijd en onmiddellijk instructies op van begeleiders en bestuursleden.

Controlevragen

Is het één van deze vragen van toepassing, meld uw kind dan af voor zaalhockey. Wij zullen voor de trainingen zelf ook wat controlevragen stellen. Deze vragen worden ook van de voren aan de begeleiding gesteld.

 

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op het moment één of meerdere klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of verlies van reuk en smaak?
 • Heeft er iemand in je gezin koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het coronavirus gehad in de afgelopen 7 dagen?
 • Heeft er iemand in je gezin het coronavirus en heb je korter dan 14 dagen geleden contact met hem of haar gehad terwijl zij nog klachten had?

 

 

Dit protocol is bedoeld om de zaalhockey zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen. Het protocol is opgesteld naar aanleiding van de richtlijnen van de Overheid, het RIVM en NOC NSF.