Overig Personeel

Overig Personeel

Naast de trainers, coaches en coördinatoren zijn er nog tal van andere belangrijke taken binnen uw vereniging die vaak onderschat worden maar toch erg belangrijk zijn. Het is dan ook vaak niet makkelijk om hier goede mensen voor te vinden. Daarbij kunt u denken aan de bar, facilitaire of zelfs medische taken. Ook hierbij helpen wij van HockeyWerkt u graag verder.

Door ons uitgebreide netwerk binnen de hockeywereld maar ook daarbuiten weten wij altijd het geschikt personeel voor uw vereniging te vinden, van barmedewerker tot schoonmaker. Daarnaast bestaat er de unieke mogelijkheid om uw personeel ook op de payroll te zetten bij een van onze nauw betrokken partners.

Om uw wensen als vereniging te bespreken maken wij graag eens kennis om te kijken wat wij kunnen betekenen. Daarbij leveren wij maatwerk voor iedere vereniging. Om aan al uw wensen te voldoen komen wij graag met u in contact via het onderstaand formulier. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw vereniging, graag volledig uitschrijven (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Ik ben geen robot

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.