Partnership HockeyWerkt

Plezier

Het plezier van alle hockey(st)ers, trainers en alle betrokkenen is prioriteit nummer een!

Aandacht

Wij staan ervoor dat iedereen aandacht krijgt op en naast het veld. Hockey voor iedereen.

Ontwikkeling

Door middel van plezier en aandacht geloven wij ontwikkeling te kunnen realiseren bij alle hockeyers. 

+31 (0)73 7113713

info@hockeywerkt.nl

Dankzij HockeyWerkt krijgen wekelijks 50.000 hockeyers bij hockeyverenigingen in heel Nederland de training die ze verdienen! Daarnaast biedt HockeyWerkt ondersteuning en ontzorging aan verenigingen, op en buiten het veld!


LET’S STICK TOGETHER!

Samen met de aangesloten partners van HockeyWerkt wordt er alles aan gedaan om plezier, aandacht en ontwikkeling op en rond het veld te realiseren. Ieder van onze aangesloten partners draagt op zijn eigen manier een steentje bij aan een beter en leuker Nederlands hockeylandschap.


Wil jij graag je steentje bijdragen en partner worden? Neem dan nu contant met ons op!

Onze partners

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. De droom van Het Vergeten Kind is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. 

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur is er voor kinderen die graag lid willen worden bij een sport- en/of cultuurvereniging, maar hier thuis geen geld voor is. Wij helpen deze gezinnen met een kleine portemonnee door het lesgeld te betalen. Zo krijgt ieder kind de kans om tóch mee te doen! Het Jeugdfonds Sport en Cultuur is landelijk actief. Wil jouw kindje graag hockeyen, maar is het thuis financieel krap? Ga naar www.kieseenclub.nl of neem contact met het Jeugdfonds Sport en Cultuur op!

OpenCover staat voor overdekt genieten en plezier. Van blaashallen en overkappingen tot permanent gesloten constructies. Dankzij OpenCover hoeft regen nooit meer een spelbreker te zijn. OpenCover levert zowel aan de sportbranche als de industrie.

The Indian Maharadja is het lifestyle hockeymerk van Nederland. Met een aanbod van onder meer de tofste hockeysticks tot de vetste kleding is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken van ons land!

Fysio Moov staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen, innovatieve benadering van de problemen en komt graag samen tot een behandelplan dat past bij jouw doelen en wensen. Herstel kan naast effectief en goed, ook leuk zijn. Dit wordt behaald door de persoonlijke aanpak, een enthousiast team en geavanceerd apparatuur. 

De lekkerste koffie en de beste koffiezetapparaten. Service is het kernwoord van het bedrijf. Van Zelst wil niet alleen het product verkopen, maar ook een dienst verlenen voor jou. Een relatie opbouwen zoals een bakje koffie ook kan doen. 

SUNS is het outdoor lifestyle merk! SUNS combineert kwaliteit met innovaties in materiaal en constructie. Van complete tuinsets tot overkappingen en terrassen voor jouw vereniging! SUNS is de partij om je tuin, patio of terras een unieke sfeer te geven. Nieuw terras voor jouw vereniging? Laat ons je in contact brengen. Of bekijk de gehele collectie op www.suns-tuinmeubelen.nl

KingsTalent helpt jou met het bereiken van ‘The American Dream’. Altijd op zoek naar talentvolle student-sporters die voor een ‘life changing experience’ willen gaan in het sportgekke Amerika. Met de focus op persoonlijke begeleiding opent KingsTalent deuren voor jou in het land van de onbegrensde mogelijkheden. 

Fika-Gear is de ontwikkelaar van Hockey 5s! HockeyWerkt en Fika-Gear werken samen om het innovatieve hockey 5s landelijk uit te rollen met te gekke clinics op de unieke FIKA-5s velden. Iets voor jouw vereniging? Laat ons je in contact brengen!

Van flamingo’s tot bekerhouders en van zwembandjes tot gouden zwanen. Swim Essentials heeft de meest on-trend opblaasartikelen met te gekke designs die zorgen voor een hippe uitstraling, en gewoon ontworpen in Nederland. 

Job Invest is een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest de partner voor het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen zij werkzoekenden aan de perfecte nieuwe job!

Talentrix zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en begeleidt ze naar een passende baan. Aan de hand van persoonlijke begeleiding en door het trainen van werk- en sociale vaardigheden wordt iedere kandidaat klaargestoomd voor (een terugkeer op) de arbeidsmarkt.

Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en verkopen van kunstgras sport- en speelvelden. Op zoek naar het perfecte hockeyveld, het mooiste trapveld of de beste putting green? Dan bent u bij Sports & Playgrass aan het juiste adres!

The First Steps staat voor verandering in de kledingindustrie, een nieuwe norm. In samenwerking met The First Steps bieden we op de HockeyWerkt webshop ‘rebounds’ aan, dat is The Indian Maharadja kleding, dat gerepareerd is in het sociale naaiatelier van The First Steps en zo een verlengde levensduur heeft. The First Steps produceert naast dit circulaire concept, 100% organische, in Nederland geproduceerde zomerse overhemden. 

Ook partner worden?

Together Everyone Achieves More.