Partners

LET’S STICK TOGETHER!

HockeyWerkt staat voor meer plezier binnen de breedtesportwereld omtrent hockey. Samen met de aangesloten partners van HockeyWerkt wordt dit doel waargemaakt. Ieder van onze aangesloten partners draagt op zijn eigen manier een steentje bij aan een beter en leuker Nederlands hockeylandschap. Hierdoor zorgt HockeyWerkt ervoor dat elk hockeyteam zich kan ontwikkelen en kan doorgroeien binnen de breedtesport door middel van een passende trainer.

Breedtesportmarketing


Sta jij als bedrijf achter de missie en visie van HockeyWerkt en vind je dat het altijd beter kan binnen de hockeywereld? Dan kunnen wij samen dit probleem tackelen door middel van breedtesportmarketing! Het HockeyWerkt breedtesport marketingbureau helpt bedrijven aan extra zichtbaarheid binnen de breedtesport: Breedtesportmarketing! Hockey leent zich als de ideale tool om marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen en meer zichtbaarheid te creëren in de breedtesport. HockeyWerkt richt zich met sportmarketing op de breedte, omdat die net zoveel aandacht verdiend als de topsport. Een enthousiast team van marketeers, conceptontwikkelaars, designers, fotografen en videoproducers staat klaar om direct aan de slag te gaan!

HockeyWerkt heeft een uniek concept ontwikkeld: Ieder Team, Een Trainer. Wanneer een bedrijf een samenwerking aangaat met HockeyWerkt, levert de onderneming automatisch een bijdrage aan de breedtesport.

Wil jij graag een steentje bijdrage en partner worden?

Neem dan NU contact met ons op: