Players

Hockey-activiteiten voor iedereen

Ieder seizoen organiseert HockeyWerkt de leukste trainingen en allerlei activiteiten bij de verschillende aangesloten verenigingen, speciaal voor kinderen die geen genoeg van hockey kunnen krijgen! Zo organiseert HockeyWerkt onder andere het kabouterhockey; heuse trainingen voor de jongste spelertjes. Maar denk ook aan de Hockey Masters: toffe en uitdagende trainingen voor kinderen van zeven tot en met vijftien jaar die nog betere hockeyers willen worden. En dan is er ook nog het HW Zaalhockey, om ook in de wintermaanden actief te blijven trainen.

Aanmelden voor een van onze diverse (trainings)-activiteiten doe je hier!

Voor de jongste spelers organiseert HockeyWerkt het Kabouterhockey. Spelenderwijs kennis maken met het hockey in een sportieve en leerzame omgeving.

Voor wie geen genoeg van Hockey kan krijgen, organiseren we de HockeyMasters! Uitdagende extra trainingen waarbij we aan de slag gaan met tactiek en techniek.

Niet alleen in de zomer willen we hockeyen, maar natuurlijk ook in de winter. Om ook in de wintermaanden te kunnen blijven trainen, organiseert HockeyWerkt de tofste trainingen in zaal!

Natuurlijk doen we nog veel meer! Dus ben je benieuwd naar alle andere activiteiten die HockeyWerkt doet en organiseert? Op de volgende pagina leggen we het graag aan je uit!