Players

Hockeyactiviteiten voor iedereen

 

Ieder seizoen organiseert HockeyWerkt de leukste trainingen en allerlei activiteiten bij de verschillende aangesloten verenigingen, speciaal voor kinderen die geen genoeg van hockey kunnen krijgen! Zo organiseert HockeyWerkt onder andere het kabouterhockey; heuse trainingen voor de jongste spelertjes. Maar denk ook aan de Hockey Masters: toffe en uitdagende trainingen voor kinderen van zeven tot en met vijftien jaar die nog betere hockeyers willen worden. En dan is er ook nog het HW Zaalhockey, om ook in de wintermaanden actief te blijven trainen.

Aanmelden voor een van onze diverse (trainings)-activiteiten doe je hier!

Voor de jongste spelers organiseert HockeyWerkt het Kabouterhockey. Spelenderwijs kennis maken met het hockey in een sportieve en leerzame omgeving.

LEES MEER

Ben jij een fanatieke hockeyer, ben je tussen de 6 en 14 jaar oud, en krijg je er maar geen genoeg van? Doe dan mee aan de Hockey Master clinics!

LEES MEER

Wil jij niet stilzitten en in de vakantie lekker door blijven hockeyen, en ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Meld je dan nu aan voor één van de volgende supergave Hockeykampen.

LEES MEER

Niet alleen in de zomer willen we hockeyen, maar natuurlijk ook in de winter. Om ook in de wintermaanden te kunnen blijven trainen, organiseert HockeyWerkt de tofste trainingen in zaal!

LEES MEER

Natuurlijk doen we nog veel meer! Dus ben je benieuwd naar alle andere activiteiten die HockeyWerkt doet en organiseert? Op de volgende pagina leggen we het graag aan je uit!

LEES MEER