Scholen clinics

Is jouw school op zoek naar een leuke manier om leerlingen actief en enthousiast te maken voor sport? Zoek dan niet verder! Deze winter bieden wij hockeyclinics aan al vanaf 500 euro per clinic. Deze clinics zijn voor ieder niveau en alle leeftijden!

Wij nemen alle materialen en professionele hockeytrainers mee en zorgen voor een unieke ervaring waar de leerlingen dol op zullen zijn!

Het bevat basisvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Ook gaan ze aan de slag met onderwijsgerichte onderdelen, waar de beginselen van taal en ruimtelijke oriëntatie zijn verweven in onze oefeningen. Dit alles wordt gestimuleerd in een speelse sportomgeving waar plezier maken voorop staat. Hockeywerkt vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om plezier te beleven op de velden, ieder op zijn of haar niveau en tempo. 

Meer weten over de mogelijkheden bij jouw school? Stuur een e-mail naar info@hockeywerkt.nl of bel 073-7113713

Laat via onderstaande knop je gegevens achter om in contact te komen over de mogelijkheden. Wij hopen een te gekke clinic neer te kunnen zetten voor jullie leerlingen!