Trainer Huren

Trainer Huren

De ervaring van HockeyWerkt is dat er op veel hockeyverenigingen in Nederland een grote vraag is naar trainers. Vaak hebben de eerste lijnteams (Dames 1, Heren 1, A1, B1, Etc.) wel een trainer tot hun beschikking, maar dit geldt niet voor de wat lager geklasseerde teams. Door middel van een stabiele trainerspool wil HockeyWerkt ook deze teams de mogelijkheid geven om training te krijgen van een professionele trainer.

HockeyWerkt werft op een actieve manier sporters en/of trainers en leidt deze op volgens ons programma “Train de trainer”. De trainers die bij HockeyWerkt.nl in het trainersbestand staan zijn allemaal in staat om op een leerzame, motiverende en enthousiaste manier training te geven.

HockeyWerkt levert graag maatwerk aan iedere hockeyvereniging en/of individueel team. Om aan al uw wensen te voldoen komen wij graag met u in contact via het onderstaand formulier. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zaalhockey

Ook in de zaal zijn volop mogelijkheden om een trainer te huren bij HockeyWerkt. Dit kan voor zowel verenigingen, als team of zelfs privé. Dus bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 073-7113713.

Contactformulier
Voor welke club en team doet u een aanvraag?
Omschrijf hier de aanvraag. Vermeld daarbij het aantal spelers, de leeftijdscategorie en het niveau.
Lees hier de algemene voorwaarden.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.