We Are Kaboutertrainers

Vind jij het geweldig om met kinderen te werken en word jij enthousiast van een (bij)baan waarbij jij jouw hockey skills over kan dragen aan de volgende generatie? Ga dan nu aan de slag als kaboutertrainer bij HockeyWerkt!

Wat ga je doen?

Speciaal voor kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar organiseert HockeyWerkt het Kabouterhockey. Het is belangrijk om nieuwe hockeyers op jonge leeftijd op een veilige en leuke wijze al kennis te laten maken met het hockey. Daarnaast is het ook een mooie manier om jonge kinderen in teamverband te laten sporten. Als kaboutertrainer bij HockeyWerkt ga je samen met enthousiaste collega’s van jouw leeftijd werken op een van de verenigingen in jouw regio. Je begeleidt kinderen op een speelse manier, zodat zij zich positief kunnen ontwikkelen en de hockeywereld ontdekken. Dit doe je door grappige en leuke oefeningen met ze te doen, ze individueel te begeleiden en ontzettend veel plezier met ze te maken!

Vind jij het super leuk om Kabouterhockey aan kinderen van 3,5 tot en met 6 jaar te geven? Of  vind jij het geweldig om kinderen op spelenderwijs de wondere wereld van hockey bij te brengen? Het maakt niet uit waar je woont, aangezien je overal kan werken. Zolang jij met frisse energie, een goed gevoel en passie voor de sport naar de trainingen gaat is alles mogelijk!

Wat breng je mee?

Jij bent perfect als kaboutertrainer bij HockeyWerkt als je:

• Het leuk vindt om met kinderen te werken;

• Kinderen kunt enthousiasmeren en begeleiden op een creatieve en speelse manier;

• Goed kan samenwerken met verschillende mensen en zelfverzekerd op een hockeyveld kan staan;

• Het te gek vindt om in de hockeywereld aan de slag te gaan.

Wat biedt HockeyWerkt

Werken als kaboutertrainer bij HockeyWerkt betekent:

• Wekelijkse uitbetaling;

• Een volledig verzorgde outfit van The Indian Maharadja;

• Interessante doorgroeimogelijkheden;

• Open en directe communicatie;

• Werken en jezelf ontwikkelen in een jonge, moderne en gezellige sportorganisatie. 

Trainer worden!

Vul je gegevens in zodat wij met jou in contact kunnen komen!

Meer over HockeyWerkt

HockeyWerkt is gevestigd in het mooie ’s Hertogenbosch en staat voor plezier, aandacht en ontwikkeling. Aan de hand van professionele trainers, kwalitatief en op maat gemaakte trainingen voor iedere speler en ieder team is de HockeyWerkt de spil in het oplossen van het verenigingsprobleem, het verbeteren van het Nederlandse hockeylandschap en daarmee het vergroten van het spelplezier in het  hockey! 

HockeyWerkt biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een te gek sportbedrijf! Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! Mail je CV naar gijs.boeren@hockeywerkt.nl of bel 073-7113713