We Are Regiomanagers

Ben jij een sociaal dier, een verbinder en iemand die het leuk vindt perfecte matches bij elkaar te zoeken voor de persoon in kwestie bij een baan op het hockeyveld? Dan past de vacature regiomanager bij HockeyWerkt perfect bij jou!

Wat ga je doen?

Als regiomanager bij HockeyWerkt ga je werken bij een organisatie met gezellige collega’s van jouw leeftijd en ontzettend gave mogelijkheden! Voor de vacatures hockeytrainer, hockeymanager, (veld)coördinator, kaboutertrainer en keeperstrainer zorg jij voor de juiste mensen op de juiste plek. Jij gaat samen met de kandidaten in gesprek om een plekje te vinden die aansluit op hun interesses en vaardigheden, om samen het hockeywereldje nog meer te laten groeien!

Past de persoon in kwestie op basis van zijn kennis en interesses beter bij de vacature (veld)coördinator om het overzicht te houden en de kwaliteit van de trainingen naar een hoger niveau te tillen? Of traint diegene liever de kabouters van 3,5 tot en met 6 jaar, zodat deze kinderen op een speelse manier de wondere wereld van hockey ontdekken? Samen met enthousiaste kandidaten start je een gesprek, zodat je alle ins en outs over deze persoon te weten komt er om vervolgens voor te zorgen dat deze persoon op de juiste plek terecht komt om het hockeyniveau bij verenigingen een enorme boost te geven en er een geweldige tijd van te maken! 

Wat breng je mee?

Jij past bij HockeyWerkt wanneer je:

• Kennis bezit over sociale media en het juiste gebruik ervan via jouw smartphone en/of laptop;

• Passie voor de hockeysport en een goed inlevingsvermogen hebt;

• Goed kan samenwerken met verschillende mensen;

• Affiniteit met netwerken hebt.

Wat biedt HockeyWerkt

Werken als regiomanager bij HockeyWerkt betekent:

• Wekelijkse uitbetaling;

• Een volledig verzorgde outfit van The Indian Maharadja;

• Interessante doorgroeimogelijkheden;

• Open en directe communicatie;

• Eigen inbreng en kritisch naar jezelf kijken enorm gewaardeerd wordt;

• Werken en jezelf ontwikkelen in een jonge, moderne en gezellige organisatie. 

Trainer worden!

Vul je gegevens in zodat wij met jou in contact kunnen komen!

Meer over HockeyWerkt

HockeyWerkt is gevestigd in het mooie ’s Hertogenbosch en staat voor plezier, aandacht en ontwikkeling. Aan de hand van professionele trainers, kwalitatief en op maat gemaakte trainingen voor iedere speler en ieder team is HockeyWerkt de spil in het oplossen van het verenigingsprobleem, het verbeteren van het Nederlandse hockeylandschap en daarmee het vergroten van het spelplezier in het hockey! 

HockeyWerkt biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een te gek sportbedrijf! Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! Mail je CV naar gijs.boeren@hockeywerkt.nl of bel 073-7113713