Clinics voor iedereen

Teamclinics:

 

Naast al onze professionele trainingen organiseert HockeyWerkt ook uitdagende clinics voor alle jeugdteams. Dus wil jouw team extra werken aan je backhandslag? Nog beter kunnen schieten? Of wil jouw team zijn inzicht verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu in samen met je team, voor een te gekke clinic op jouw club!

BSO’s en hockeyclubs:

 

Naast al onze professionele trainingen organiseert HockeyWerkt ook uitdagende clinics voor alle jeugd. Voor de jongste jeugd biedt HockeyWerkt kabouterhockey clinics aan om potentiële leden al eerder te binden aan het hockeyen. Het is belangrijk om nieuwe hockeyers op jongere leeftijd op een veilige en leuke wijze al kennis te laten maken met het (kabouter)hockey. Gedurende zo’n clinic staan spelen en bewegen centraal. 

Het bevat basisvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Ook gaan ze aan de slag met onderwijsgerichte onderdelen, waar de beginselen van taal en ruimtelijke oriëntatie zijn verweven in onze oefeningen. Dit alles wordt gestimuleerd in een speelse sportomgeving waar plezier maken voorop staat. HockeyWerkt voorziet ook graag in het sportaanbod voor scholen, bso’s en ieder andere sportinstelling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om plezier te beleven op de velden, ieder op zijn of haar niveau en tempo. 


Meer weten over de mogelijkheden bij jouw basisschool, BSO of club? Stuur een e-mail naar 
info@hockeywerkt.nl of bel 073-7113713