Activiteiten

Kabouterhockey

Is uw kind tussen de 3 en 6 jaar en nog niet oud genoeg om lid te mogen zijn van een hockeyvereniging? Staat uw zoon of dochter op de wachtlijst, of bent u gewoon benieuwd naar hockey? Voor kinderen van deze leeftijdscategorie heeft HockeyWerkt.nl het Kabouterhockey!

 

HW WinterHockeySchool

De HW WinterHockeySchool biedt 10 TOP trainingen van een ervaren HockeyWerkt trainer op verschillende verenigingen. Deze trainingen staan in het teken van zaaltechnieken en tactieken. Op de velden zullen daarom ook balken worden neergelegd, zodat het gevoel van de zaal geëvenaard kan worden met de frisse lucht van buiten.

Zaalhockey

HockeyWerkt.nl heeft een sportzaal ter beschikking, gelegen in de gemeente Vught. Deze zaal kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Klik dan hieronder.

HW Hockeyschool

Een betaalbare training voor gemotiveerde kinderen met de leeftijd tussen de 6 en 13 jaar. Deze technische trainingen worden spelenderwijs aangeleerd in groepen van maximaal 10 kinderen met dezelfde leeftijd.