HockeyWerkt op het Jeugdjournaal!

Wist je dat steeds meer hockeyverenigingen moeite hebben met het vinden van goede trainers? Het jeugdjournaal ging op pad om er een reportage over te maken en sprak met Selina Visser. Selina is een van onze trainers op o.a. hockeyclub HDL. HockeyWerkt is een ideale oplossing voor dit maatschappelijke probleem!

Van het Jeugdjournaal:

Trainers tekort

Veel sportclubs hebben moeite met het vinden van trainers. Eén op de drie clubs hebben te weinig trainers. Vooral bij veldsporten, zoals; korfbal, hockey en voetbal is het een probleem.

Teams

Sportclubs kunnen vaak wel een trainer vinden voor een selectieteam, maar voor de breedtesport teams is het lastiger voor verenigingen.

Enthousiast

De Nederlandse hockeybond probeert het probleem tegen te gaan door een speciale opleiding aan te bieden voor trainers en niet-trainers. De bond hoopt op deze manier meer mensen enthousiast te maken om trainer te worden.

Bekijk de video hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Jeugdjournaal

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.