360SportsIntellegence

INNOVATIEVE SPORTTECHNIEK

360SportsIntelligence is een zeer innovatief camerasysteem dat iedere stap op het hockeyveld registreert en automatisch beelden genereert die trainers, spelers of fans direct of na afloop van trainingen en wedstrijden kunnen bekijken via een online applicatie.

Door middel van twee kantelmasten met ieder twee camera’s aan beide korte zijden van het veld verkrijgt men een 360 overview van alles wat er op het veld gebeurt. Hierdoor worden trainers en spelers enorm geholpen om met behulp van analyses verbeteringen in het spel te ervaren. Bijzonder is dat het systeem geheel automatisch samenvattingen genereert die direct na de wedstrijd in het clubhuis of thuis op de bank bekeken kunnen worden.

Binnen de oplossing van 360SportsIntelligence bieden wij bedrijven diverse mogelijkheden om te adverteren. Zo bent u direct zichtbaar bij elke samenvatting die voorbij komt in het clubhuis en in de applicatie. Een bereik wat al snel kan oplopen tot 5000 betrokkenen per vereniging. Op dit moment is het mogelijk om op zes verschillende posities binnen het systeem zichtbaar te zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om in samenwerking met HockeyWerkt de oplossing van 360SportsIntelligence te integreren binnen jouw vereniging of om juist als bedrijf extra zichtbaarheid te verkrijgen binnen de hockeywereld? Klik hier om de brochure te openen of neem dan contact met ons op via info@hockeywerkt.nl of bel naar 073-7113713.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding om de brochure te openen.

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw vereniging, graag volledig uitschrijven (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Ik ben geen robot

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.