Kabouterhockey in Breda banner

Ook met de nieuwe regels kunnen wij deze kerstvakantie gewoon het veld op. Het is door de KNHB toegestaan om hockeykampen te organiseren op hockeyclubs. Uiteraard zullen we tijdens het kamp de richtlijnen en protocollen van het RIVM en de KNHB hanteren.

Kabouterhockey Winter Editie Breda

 

Speciaal voor kinderen tussen 3,5 en 6 jaar organiseert HockeyWerkt Kabouterhockey, nu ook binnen! Zo kunnen de kinderen spelenderwijs kennismaken met de sport hockey.Kabouterhockey leert de kinderen op jonge leeftijd te sporten in teamverband. Zo passen we het spel en beweging aan op het ontwikkelingsniveau van de groep, zodat ontwikkeling centraal staat tijdens de trainingen.

 

In iedere trainingen geven wij de kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en om zelfvertrouwen op te doen. Naast de motorische ontwikkeling gaan we ook aan de slag met onderwijsgerichte onderdelen. Hierin zitten beginselen van taal, rekenen en ruimtelijke oriëntatie verwoven in onze trainingen. Dit stimuleren we in een gezonde en speelse sportomgeving, waar plezier maken voorop staat. Voor 10 speelse en leerzame trainingen betaal je €110,-.

 

 

Trainingen

 

De trainingen vinden plaats op de volgende data:
9/12 – 16/12 – 6/1 – 13/1 – 20-1 – 27/1 – 3/2 – 10/2 – 17/2 en 24/2
De trainingen zijn op woensdagmiddag en beginnen om 16:00 en eindigen om 17:00. Het vindt plaats in sporthal de Leeuwerik, Sint Jacobsstraat 1B, 4855 AK Galder.

Inschrijven

 

Schrijf je snel in voor de Kabouterhockey trainingen zodat jij geen dag hoef te missen.

Vol = Vol!

kabouterhockey in Breda

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het winterkamp, dan kunt u ons altijd bellen of mailen naar: 073-7113713 / info@hockeywerkt.nl.

Protocol Indoor HockeyMasters

Gelukkig kunnen wij de kampen door laten gaan! Natuurlijk moeten wij ons aan een aantal regels houden. Het is belangrijk om dit te lezen en uw kind op de hoogte te stellen.

Belangrijke punten betreft de 1,5 meter

 

 • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Partijtjes spelen mag!
 • Het is belangrijk dat de kinderen en jongeren tot en met 17 jaar wel 1,5 meter afstand van de begeleiding houden. Dit is met de jongste jeugd niet altijd mogelijk omdat zij soms extra begeleiding nodig hebben.
 • De begeleiding houdt constant 1,5 meter afstand van elkaar. Dit geldt op en naast het veld.

Aankomst en vertrek

 

 • Het is gedurende het gehele kamp niet toegestaan voor ouders en/of derden om op het kampterrein te komen.
 • De kinderen mogen maximaal 15 minuten van tevoren het sportcomplex op en zij zullen ontvangen worden op een manier waarop 1,5 meter afstand goed te houden is.
 • Na het kamp zullen de kinderen onder begeleiding van de trainers opgehaald worden bij de parkeerplaats. De kinderen dienen zich eerst af te melden.

Overige punten

 

 • De kinderen nemen een eigen bidon mee waar zij de gehele dag uit kunnen drinken.
 • Volg op het sportcomplex altijd en onmiddellijk instructies op van begeleiders en bestuursleden.

Controlevragen

Is het één van deze vragen van toepassing, meld uw kind dan af voor het kamp. Wij zullen op het kamp zelf ook wat controlevragen stellen. Deze vragen worden ook van de voren aan de begeleiding gesteld.

 

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op het moment één of meerdere klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of verlies van reuk en smaak?
 • Heeft er iemand in je gezin koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het coronavirus gehad in de afgelopen 7 dagen?
 • Heeft er iemand in je gezin het coronavirus en heb je korter dan 14 dagen geleden contact met hem of haar gehad terwijl zij nog klachten had?

 

 

Dit protocol is bedoeld om het kamp zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen. Het protocol is opgesteld naar aanleiding van de richtlijnen van de Overheid, het RIVM en NOC NSF.