Stage lopen bij HockeyWerkt

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van Marketing, HR, Finance en/ of Coaching en wil je ervaring opdoen in de sportwereld? Laar dan nu van je horen want bij HockeyWerkt is het mogelijk om van jouw stage een vette en leerzame tijd te maken!

 

Jouw stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die hard willen werken en veel willen leren binnen de verschillende takken van ons bedrijf. We bieden dan ook verschillende mogelijkheden op allerlei niveaus. Denk aan Coaching, Marketing, HR en Finance. Daarnaast kun jij je stage ook combineren met lesgeven op het hockeyveld. Bij ons is (bijna) alles mogelijk! Stage lopen bij HockeyWerkt betekent denken in kansen en mogelijkheden, je eigen plannen kunnen uitvoeren en vooral ook dat geen dag hetzelfde is!

 

HockeyWerkt is een erkend en gecertificeerd stagebedrijf. Zo werken we o.a. samen met deze scholen:

Over ons

HockeyWerkt staat voor passie voor hockey en is de spil in het verbeteren van het Nederlandse hockeylandschap. Niet alleen beschikt HockeyWerkt over honderden professionele en enthousiaste trainers maar bieden we ook kwalitatief en op maat gemaakte trainingen voor elke speler en ieder team. Daarmee tillen we niet alleen het Nederlandse hockey naar een hoger niveau maar vergroten we ook het spelplezier in hockey. En dat vinden we minstens zo belangrijk!

 

We zijn gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand in Den Bosch. We harden hard maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor je een potje tafeltennis of werk je liever aan je dartskills? We beschikken zelfs over een eigen gym met de nieuwste apparatuur!

Wil jij stage lopen bij HockeyWerkt? Klik dan op de button hieronder en solliciteer snel!

Meer weten over stage lopen bij HockeyWerkt? Neem dan contact met ons op! Bel 073-7113713 of mail naar: gijs.boeren@hockeywerkt.nl.

Stage lopen bij HockeyWerkt