HockeyWerkt_Marc_lammers_Van Zelst

Partnership Van Zelst & HockeyWerkt

 

Van Zelst heeft zich als trotse partner voor meerdere jaren verbonden aan HockeyWerkt met de gezamenlijke doelstelling: het ontzorgen van verenigingen. Met deze interessante samenwerking versterken Van Zelst en HockeyWerkt elkaar en de hockeywereld.

 

Waar HockeyWerkt het inhoudelijke deel omtrent hockey ontzorgt, neemt Van Zelst alles betreffende de horeca van jouw vereniging uit handen. Van Zelst wil niet alleen een product verkopen, maar echt een dienst verlenen. Bezorging is daarom altijd gratis, ook in het weekend. Niet altijd een vrijwilliger aanwezig? Geen probleem, Van Zelst doet ook aan sleutelbeheer en plaatst alle producten op de juiste plek in de kantine.

 

Van Zelst is dealer van Rombouts. Rombouts is dé ultieme koffieoplossing voor sportverenigingen.

De koffiemachines zijn makkelijk in gebruik én schoon te maken. Ideaal voor vrijwilligers. Daarnaast is de koffie van uitstekende kwaliteit en heeft de machine de look and feel van een piston machine! Van Zelst zorgt ervoor dat de machines goed worden onderhouden door hun eigen technische dienst.

 

Coach-de-Coach

 

Van Zelst heeft het mogelijk gemaakt om heel hockeyend Nederland kennis te laten maken met de Masterclass van Marc Lammers. Tijdens deze Masterclass kwam het Coach-de-Coach traject aan bod dat ook bij jou op de club gehouden kan worden. Gemotiveerde, gediplomeerde coaches nodigen al jullie jeugdcoaches uit om een leerzame avond bij te wonen op de club.

 

Wil jij ook zo’n traject op jouw club? Neem contact met ons op of kijk eens naar de ‘kickback’ mogelijkheden (bovenaan de pagina) die Van Zelst aanbiedt.

Meer weten over de resultaten van de Masterclass en het partnership met Van Zelst zien? Klik hier

Van Zelst als jouw horeca leverancier?

 

Ben jij op zoek naar een horeca leverancier die je totaal ontzorgt, van koffie tot frisdrank en van bier tot snacks? En ook nog eens als kick-back een Coach de Coach avond/traject ontvangen voor jouw club? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.